Avem experienta necesara,

Daruinta ne defineste!

BUN VENIT IN LUMEA DIART GARDENS!

peste 14 ani de experienta

Intelegand nivelul ridicat al asteptarilor clientilor nostrii, DiArt Gardens se angajeaza sa ofere si sa mentina serviciile sale la cele mai inalte cote.

Aria noastra de activitate include servicii complete de:

  • Proiectare;
  • Amenajari si intretinere spatii verzi;
  • Montarea si mentenanta sistemelor de irigatie si de drenaj;
  • Constructii pergole si iazuri artificiale.

Ne mandrim cu experienta noastra acumulata in cei peste 14 ani de activitate, care ne-a permis sa ne perfectionam si sa oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri.

Adrian,

Administrator

Ne place sa lucram cu pasiune si creativitate, iar fiecare proiect pe care il abordam este tratat cu atentie si profesionalism, oferind astfel solutii personalizate care sa se plieze pe cerintele fiecarui spatiu verde in parte.

Prin furnizarea de servicii profesionale, utilizarea materialelor de cea mai buna calitate, coroborate cu preturi realiste, dorim sa construim impreuna parteneriate de lunga durata, bazate pe incredere, corectitudine si seriozitate.

O noua valoare data de DiArt Gardens o reprezinta utilizarea utilajelor profesionale, in amenajarea si intretinerea spatiilor verzi.

Si nu ne oprim aici! Continuam politica de imbunatatire a serviciilor oferite clientilor nostrii prin implementarea unor procese conforme standardelor de calitate ISO 9001/ 2015 si cel de mediu ISO 14001/ 2015. Certificarile obtinute sunt recunoscute national si international.

Fie ca vorbim de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi rezidentiale sau publice, colaborarea cu DiArt Gardens va fi un real succes!

Porniti astfel la drum in amenajarea gradinii cu sfaturi competente, din partea unei echipe de profesionisti!

POVESTEA NOASTRA

ce am realizat

Spatii verzi amenajate
612
Sisteme de irigatii montate
580
Rulouri de gazon montat (mp)
66.840

Amenajarea gradinii incepe cu o idee ...

iarba-grasa

Hai să ne cunoaștem!

Scrie-ne câteva detalii despre proiectul tău și un profesionist din echipa noastră te va contacta in cel mai scurt timp.

... sau contactează-ne:

oferta de primavara 2023

Clientii noi, ce incheie un contract de intretinere al spatiului verde in perioada 04.12.2023 - 31.01.2024, pentru minim 7 luni, primesc 50% discount din tariful abonamentului aplicat in luna Iunie 2024!

Deschide chat-ul
Discuta cu Adrian
Salut,
Te putem ajuta cu informatii referitoare la Despre noi?