Cand vorbim de amenajarea unui spatiu verde, aria de aplicabilitate are o deschide ampla, de la servicii de gazonare, montare rulouri si pana la amenajari peisagistice complexe.

Însămânțare gazon

 

semanatoare

Procesul de însămânțare al gazonului reprezintă un cumul de acțiuni complexe, care, în lipsa experienței și a unilajelor profesionale pot degrada aspectul grădinii dumneavoastră.

Apelând la serviciile echipei noastre vă veți bucura de calitatea ridicată a gazonului – un pat verde, bine definit.

Stabilirea activităților se face împreună cu beneficiarul lucrării, în urma unei ședințe de consultanță și poate include erbicidarea suprafeței, săparea (mecanizată sau manuală), mărunțirea și nivelarea terenului de gazonat, semințele de gazon (în funcție de tipul gazonului dorit), împrăștierea și încorporarea semintelor, tăvălugirea suprafetei, precum și prima udare.


Montare rulouri gazon

 

Montare rulou 4Montare rulou 3Ruloul de gazon, deși mai scump decât cel realizat prin însămânțare, vă oferă garanția unui strat verde din prima zi de montaj. Totuși, alegerea tipului de rulou necesar nu se va face la întâmplare, ținându-se cont de anumiți factori (tipul solului, microclimatul zonal sau utilitatea) ce pot dăuna ruloul aplicat.

Ca și în cazul însămânțării directe, terenul pe care va fi așezat ruloul de gazon necesită o pregătire amplă de fertilizare, lucrare mecanică și de tăvălugire a suprafeței. Un teren pregătit incorect  nu va avea efectul scontat, ducând inclusiv la crearea un prejudiciu financiar destul de mare.

Toate lucrările de pregătire a terenului, transportul și manipularea rulourilor de gazon necesare sunt asigurate de către o echipă formată în acest sens.


Plantări garduri vii și arbuști

 

Plantarea gardurilor vii vine în completarea procesului de amenajare a grădinii, oferind acesteia o mai bună conturare, intimitate proprietății, dar și un peisagism aparte.

Serviciile complete oferite în cadrul proiectului dumneavoastră, fie că este vorba de un spațiu propriu (o gradină), public sau înființări de livezi, presupune:

  • Efectuarea lucrărilor mecanice sau manuale de săpare

  • Pregătirea solului

    • drenarea prin adaugare pietrișuluiplantari arbustiplantari gard viu

    • adăugare compozit/ îngrășământ organic

  • Pregătirea rădăcinilor

  • Plantarea

  • Udarea

  • Strangerea resturilor rezultate


Instalare sisteme automatizate de irigație

 

sistem irigatieȚinta noastră este de a vă oferi cele mai bune soluții, în vederea diminuării costurilor de execuție și mentenanță.

În baza proiectului personalizat realizat, reușim să optimizșm atât consumul de apă (prin amplasarea corectă și facilă a sistemelor de irigație), cât și costurile efectuării unui astfel de sistem (fie el subteran sau suprateran).

Serviciile oferite sunt complete, incluzând materiale profesionale, executarea lucrării și punerea în funcțiune a instalației.

În urma noastra, gazonul va simți răsfățul dimineților răcoritoare.


Servicii de decopertare/ manipulare

 

manipulare deseuriNimanui nu îi place munca fizică, mai ales când este vorba de strângerea deșeurilor provenite din lucrările de amenajare a grădinii.

Fără echipamente profesionale destinate decopertării și manipulării stratului vegetal deteriorar, această activitate v-ar solicita extrem de mult.

Oferta noastră presupune activitatea de decopertare a stratului vegetal ce necesită înlocuit, colectarea resturilor vegetale sau de orice altă natură, rămase în grădină după finalizarea lucrărilor de amenajare, manipularea acestora (cu roabe sau încărcătoare frontale cu cupă) și depozitarea în vederea încărcării în mijloacele de transport.


Transport pământ

 

ford 3.5tTransportul resturilor rezultate din decopertare sau a activităților de amenajare a grădinilor (iarbă, frunze, crengi) se efectuează cu autoutilitare de 3,5 tone.

×